Over FOLLOWTHEKID

FOLLOWTHEKID is het online magazine voor ouders die het nèt even anders willen doen

Heb je je vraagtekens bij laten huilen? Bij alleen slapen en straffen? Dan zit je hier goed.

Is natuurlijk opvoeden geitenwollensokken, serieus en saai? Nee hoor. FOLLOWTHEKID biedt hap-slik-klare content voor elke dag en elk gezin, en maakt natuurlijk opvoeden sexy. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

FTK maakt natuurlijk opvoeden sexy

Langvoeden, bedsharing. Leuke woorden voor scrabble, maar niet voor mij, een moderne ouder.

“Ik ben moe en m’n baby slaapt niet door. Iedereen zegt dat ik ‘m gewoon moet laten huilen, dan is het binnen 3 nachten klaar. En zij hebben er ook niets aan over hebben gehouden toen zij normaal werden opgevoed.”

Tja, wat zeg je dan?

FTK helpt je door het doolhof van opvoeden en laat zien dat natuurlijk opvoeden echt zo gek niet is. Op FTK vind je artikelen die je zó naar je schoonmoeder kunt doorsturen én zonder gêne kunt delen op je tijdlijn.

Voor de insiders én de newbies

Je door die taaie en zware kost heen lezen is al moeilijk genoeg – daar moet je echt wakker voor zijn, en dat zijn we als ouder niet. En eerlijk is eerlijk, de onderwerpen zijn vaak ontoegankelijk en onnodig ingewikkeld.

Doorgewinterde ouders zien de boodschap duidelijk. Maar zelfs wij voelen ons vaak ongemakkelijk bij de libidoverlagende teksten van natural parenting.

Het is dus tijd voor een verandering.

Het is tijd voor FOLLOWTHEKID.

Heb je vragen en wil je in contact komen? Stuur ons een berichtje, dat vinden we superleuk!

over-followthekid

over-followthekid