Lifestyle 07 Nov 2020

De leukste barefoot winterschoenen voor kinderen

Barefoot winterschoenen voor kinderen. In de zomer is het heerlijk: een dunne zool en open teentjes. We schreven er eerder over. Maar als je ook in de winter voor barefoot schoenen wilt gaan, moet je iets verder zoeken. In dit artikel zitten wij de leukste barefoot winterschoenen voor kinderen op een rijtje!

 

In dit artikel:

Barefoot regenlaarzen

Op dit moment bestaan er geen echte barefoot regenlaarzen. Dus deze regenlaarzen zijn niet helemaal barefoot, maar wel barefoot friendly. Dit zijn modellen met ronde neuzen waarin de tenen kunnen bewegen, en die ook nog eens een soepele zool hebben. De fijnste merken vinden wij:

Druppies, Aigle (model Lollypop), Bundgaard, Bergstein, Kavat, Thermoboots van Enfant, en Bisgaard.

De meeste regenlaarzen die intensief worden gebruikt, gaan helaas niet langer meer dan een jaar.

Aigle gevoerd:

Aigle lolly pop:

Niet te missen: Deze video laat zien waarom barefoot schoenen het beste zijn

Tikki

Bij Tikki weten ze wel wat ze met de koud aan moeten. Tikkie heeft veel wintermodellen, en sommigen zijn ook echt heerlijk gevoerd! Deze leuke schoenen beginnen vanaf € 55,96.

 

 

Timmo

Timmo heeft een klein aanbod gevoerde schoenen. Er moet net wat tussenzitten wat je leuk vindt, maar vooral voor de kleine voetjes zijn er leuke modellen. De maten van deze schoenen gaan helaas maar tot 26. De prijs begint bij € 45.

 

Zeazoo

Deze ugg-look-a-likes zijn superzacht en warm. Niet handig voor de regen helaas. Ze hebben ook nog andere, leren, gevoerde modellen, maar die zijn iets duurder. Onderstaande modellen beginnen bij € 65.

 

 

Soft Star Shoes

Op het moment van schrijven heeft Soft Star Shoes maar 2 paar barefoot winterschoenen. De modellen lijken erg op elkaar, maar zijn wel compleet te customizen. Deze laarzen beginnen bij $ 135.

 

soft-sheepskin-boots-with-turquoise-leather

 

Baby Bare

Baby bare is een barefoot merk uit Slovakije. De website van Baby Bare zelf is lastig te begrijepen, maar de schoenen worden ook in andere webshops verkocht.

 

BeLenka

Mooie, kleurrijke schoenen die er ook nog eens heel hip uitzien. BeLenka heeft een redelijk aanbod barefootschoenen voor de winter, en onderstaand paar begint bij € 58. Ze zijn in meerdere kleuren beschikbaar.

 

Wildling

Willing heeft zoals altijd erg mooie schoenen, maar nèt iets duurder dan de andere merken die we noemden. Onderstaand paar, bijvoorbeeld, begint bij € 86,40.