Categories: Lifestyle

7 x voordelen van de herfst

Voordelen van de herfst. Bestaan die? Jawel. Het is niet iedereens favoriete seizoen, maar we ontkomen er niet aan. Daarom hebben we de leuke dingen van de herfst voor je op een rijtje gezet!

In dit artikel:

Warme chocolademelk drinken

De herfst is het perfecte seizoen voor warme chocolademelk met slagroom. Lekker na een boswandeling met de hele familie op de bank, en genieten maar.

Wandelen door het bos

Het bos is misschien wel het allermooist in de herfst. De bomen zijn prachtig van kleur. En dat in combinatie met het geluid van de bladeren, de frisse wind en de geur van de regen, maakt een boswandeling een uitje.

Beenhaar laten staan

Het is heerlijk om je even geen zorgen te maken over je lichaamshaar. Als jij je normaal helemaal onthaart, is het in de herfst tijd om de teugels te laten vieren. Behaarde benen? Maakt niet uit. Een wilde bikinilijn? Lekker warm. En zachte plukjes onder je oksels? Lekker laten staan.

Nieuwe garderobe

Elke seizoenswisseling is een reden om lekker (verantwoord) los te gaan. Bekijk je kleding van vorig seizoen en geef weg wat niet meer past of wat je niet meer leuk vindt. Daarna kun je kritisch naar je nieuwe kast kijken. Wat heb je nog nodig voor dit seizoen? Kruip achter de computer en ga online shoppen, ga de kringloopwinkels af, struin Marktplaats of Vinted af, of plan een middagje winkelen in.

Dag zomerbody

Je buik inhouden in die strakke jurk? Dat hoeft niet langer. Met twintig lagen kleding ziet niemand hoe je er nu echt bijloopt. Zorgen maken over je lichaam doe je weer als de lente komt. Of beter nog: Omarm je lichaam en houd ervan, welke vorm je ook hebt!

De hele herfst dezelfde teennagellak dragen

In de zomer is het leuk om je teennagels een kleurtje te geven. Het nadeel van teennagellak in de zomer, is dat de kleur er vaak snel afgaat. In de herfst en winter heb je dat probleem niet meer. Geef je nagels nog één keer een lekker kleurtje, en geniet ervan tot volgend jaar.

Binnen spelen

In de zomer is het heerlijk om buiten te spelen. Maar op regenachtige dagen is het fijn om een keer binnen te blijven. Maak het knus en geniet van je huis. Maak een mooie seizoenstafel en steek de kaarsjes aan. Even relaxen!

Wat is jouw favoriete activiteit in de herfst?

Sherita Jager

Recent Posts

Buiten borstvoeding geven? Appeltje-eitje met deze tips

Iedereen die in de winter een baby krijgt, weet dat er uitdagingen zijn waar andere…

3 years ago

Zeg deze dingen nooit tegen een thuisblijfmoeder

Het werk van een thuisblijfmoeder kan op sommige dagen een ondankbare taak zijn. Je bent…

3 years ago

5 alternatieven voor de standaard menstruatieproducten

Alternatieven voor de standaard menstruatieproducten? Ze bestaan! Het is weer de tijd van de maand.…

3 years ago

Flesvoeden op verzoek? Het kan!

Op verzoek voeden is iets wat je vaak alleen hoort als het over borstvoeding gaat,…

3 years ago

Maak een memory jar en vergeet nooit meer de mooiste familieherinneringen

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent een jaar met veel nieuwe, spannende…

3 years ago

Een minimalistische uitzet voor jouw baby

Ben je zwanger en wil je ruimte maken? Vergeet de traditionele uitzetlijst en kijk kritisch…

3 years ago